Gama de produse AUR VERDE – este o gamă fabricată în Ungaria care conține îngrășăminte foliare produse printr-o procedură brevetată, luând în considerare necesitățile plantelor de cultură respective. Această gamă de produse conține doar substanțe pure, ecologice și fără hormoni pe care în mod normal le utilizează și plantele în vederea dezvoltării, astfel se împlinesc cerințele ecologice și cele ale creșterii ecologice.

Datorită combinațiilor chimice utilizate ca sursă de energie gama de produse AUR VERDE – conține îngrășăminte foliare foarte eficiente care ajută circuitul substanțelor nutritive în plante, la fel ca un biocatalizator.

În doar câteva ore după aplicare îngrășămintele foliare ajung în țesuturile plantelor.
Produsele noastre conțin o cantitate mare de microelemente sub forma unor soluții lichide complexe, deci utilizându-le puteți satisface necesitățile nutritive ale tuturor plantelor de cultură.

Fiecare îngrășământ foliar este o soluție lichidă reală, iar după aplicare nu lasă urme sau pete pe plante.
O trăsătură specifică a acestei game de produse constă în conținutul mare de microelemente care se absoarbe foarte rapid.
Produsele care conțin bor pot fi folosite și în timpul înfloritului deoarece nu conțin sodiu care dăunează florilor. Este extrem de important faptul că niciunul dintre produse nu conține clor.

De obicei îngrășămintele foliare AUR VERDE – pot fi amestecate fără nicio problemă cu produse fitosanitare, însă vă recomandăm să efectuați mai întâi un amestec de probă.

În urma utilizării produselor  AUR VERDE:
– se dezvoltă plante mai sănătoase și mai verzi
– crește masa rădăcinii și suprafața de asimilare
– se îmbunătățește absorbția substanțelor nutritive
– poate rezulta o recoltă mai bogată și mai sănătoasă
– se îmbunătățește calitatea recoltei
– se îmbunătățește rezistența plantelor față de stres.

Produsele  AUR VERDE – sunt folosite eficient pe mai multe mii de hectare încă din anul 2010, în majoritatea cazurilor aceste produse au fost aplicate prin pulverizare odată cu efectuarea tratamentelor fitosanitare.
Produsele AUR VERDE – pot fi folosite atât în cazul plantelor crescute în aer liber, cât și în cazul plantelor de seră.
Utilizarea produselor  AUR VERDE – este recomandată atât cultivatorilor profesioniști, cât și cultivatorilor care cresc plante în grădini mici.
Produsele  AUR VERDE – au prețuri accesibile, sunt niște produse cu un raport preț-calitate optim.