Firma Kingvan Impex srl, a aparut in urma cu 17 ani, in 1999, pornit ca o afacere familiala, creata pentru implinirea unui vis : omologarea in Romania a unui produs unicat, ecologic, numit BIOFERT.

Acest ingrasamant foliar a trecut cu brio toate testele necesare si a fost utilizat cu succes in tara pentru diferite culturi, noi neprimind în toata aceasta perioada nici un fel de reclamatie privind calitatea si omogenitatea loturilor.

Din pacate, din cauze obiective, astazi acest produs nu se mai produce de loc, fabrica schimband intreaga gama de produse.
Avand in Romania retea formata din clienti fideli, am incercat in continuare sa le asiguram produse de calitate in acest domeniu si asa sau nascut produsele Aur Verde.

Numele Aur Verde ar putea fi nou, dar portofoliul nostru de produse sunt renumite pentru inovare, performanta și calitate superioara. Apreciem relatiile pe care le cream si mentinem cu distribuitori, cultivatorii, clientii finali.

Kingvan Impex continua sa livreze branduri puternice si fiabile, produse cum ar fi Aur Verde, Nitroposhka, Megasol,  si alte ingrasaminte naturale.

Ne mandrim in a fi un furnizor de solutii complete, care este specializata in agrigultura, horticultura ornamentale, gazon si agrement. Suntem oameni dedicati, care intr-adevar sunt conduse de inovare si inspirate din natura.

Solutiile noastre va ofera culturi cu randament ridicat si fructe de calitate superioara si legume gustoase, un gazon sanatos si verde, plante ornamentale de calitate premium.

Prin aceasta putem livra un raspuns la cererea oricarui client.

Prin produsele de calitate superioara, ajutam cultivatorii sa produca legume si fructe de calitate mai buna si la fel de gustoase ca adineaori.

Kingvan Impex are ca scop de a maximiza rentabilitatea fiecarui client asupra investitiei lor.

Toate produsele Aur Verde sunt de calitate superioara garantate de producator, mentin echilibrul si respectul cu mediul natural.

In caz ca aveti nevoie de un îngrasamant foliar cu o anumita compozitie chimica, putem sa va facilitam si acest lucru, singura conditie in acest caz este ca lotul comandat sa fie de minim 600 l.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati.